• nl
  • en
Partners in de buurt

Stadsdeel Centrum | Project 1012

De gemeente Amsterdam heeft ons op weg geholpen met advies en subsidie... meer

Kapitein Zeppos

Het muziek cafe restaurant in Amsterdam waar je kunt lunchen, dineren en luisteren naar de leukste live muziek in Claires Ballroom... meer

Reederij Kooij

Ontdek Amsterdam vanaf het water. In een rondvaartboot vaart u door de prachtige Amsterdamse grachten en langs de mooiste bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft.... meer

The Mill Diamonds

The Mill Diamonds

Het bekende pand met de molen in het hart van Amsterdam

In 1995 neemt Maurice van Houts op 21-jarige leeftijd The Mill Diamonds over van Michiel Lyppens. Na zijn opleiding tot goudsmid en edelsteenkundige combineert Maurice deze twee vakgebieden met elkaar in de winkel.

In het authentieke 17e eeuwse pand wordt u in een gezellige sfeer ontvangen door een team van bekwame vakspecialisten. Het oude ambacht van goudsmeden wordt gecombineerd met de modernste technieken.

Heeft u een eigen idee? Dan kunt u met de goudsmid een fotorealistisch computerontwerp maken. De 3D printer maakt vervolgens een model in was, dat u kunt passen. Het uiteindelijke sieraad is dan helemaal naar uw wens!

Er is een ruime collectie losse diamant en kleuredelstenen voor in uw ontwerpen.

U bent van harte welkom uw sieraden gratis te laten schoonmaken en polijsten, tevens krijgt u dan advies hoe uw sieraden het best onderhouden kunnen worden.
Natuurlijk kunt u bij The Mill Diamonds ook terecht voor trouwringen, reparaties, restauraties en een smaakvolle collectie sieraden voor elk budget.

Neem eens een kijkje bij the Mill Diamonds en laat u onder het genot van een kopje koffie verrassen en adviseren bij de keuze van uw sieraad!

The Mill Diamonds winkel

 

The Mill Diamonds

Rokin 123
1012 KP Amsterdam
tel. 020 6272625

e-mail info@milldiamonds.com
www.milldiamonds.com

open:
maandag : gesloten
dinsdag t/m zaterdag : 10.00 tot 18.00 uur
zondag : 12.30 tot 17.00 uur

 

naar boven |