• nl
  • en
Partners in de buurt

Stadsdeel Centrum | Project 1012

De gemeente Amsterdam heeft ons op weg geholpen met advies en subsidie... meer

Kapitein Zeppos

Het muziek cafe restaurant in Amsterdam waar je kunt lunchen, dineren en luisteren naar de leukste live muziek in Claires Ballroom... meer

Reederij Kooij

Ontdek Amsterdam vanaf het water. In een rondvaartboot vaart u door de prachtige Amsterdamse grachten en langs de mooiste bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft.... meer

Lyppens Juweliers

lyppens01

Juwelier Lyppens in de Langebrugsteeg is al meer dan vijftig jaar een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Met een werkelijk enorme collectie aan allerlei soorten juwelen en een zeer uitgebreid assortiment aan tafelzilver weten vaste én nieuwe klanten ons van heinde en verre te vinden.

Er is veel expertise aanwezig. Het totale team bestaat uit meer dan dertig werknemers, waaronder gecertificeerde taxateurs en gespecialiseerde goud- en zilversmeden. In het atelier boven de winkel worden bijzondere juwelen ontworpen, kostbare familiestukken gerestaureerd en die net gekochte ring direct op maat gemaakt.

Uniek is ook de mogelijkheid om oude zilveren- en gouden sieraden, munten en gebruiksvoorwerpen in te ruilen of te verkopen, officiële taxatierapporten op te laten stellen en voor een huwelijk een bruidslijst aan te maken.

Graag nodigen wij uit om eens een kijkje te nemen in onze winkel en u te laten betoveren door onze bijzondere collectie en de sfeer in dit kleine pandje!

lyppens06

Lyppens Juweliers

Langebrugsteeg 8
1012 GB Amsterdam
tel. 020 6270901

e-mail website@lyppens.nl
www.lyppens.nl

open:
maandag : 12.30 tot 17.45 uur
dinsdag t/m vrijdag : 09.00 tot 17.45 uur

zaterdag : 09.00 tot 16.45 uur

lyppens10

naar boven |