• nl
  • en
Partners in de buurt

Stadsdeel Centrum | Project 1012

De gemeente Amsterdam heeft ons op weg geholpen met advies en subsidie... meer

Kapitein Zeppos

Het muziek cafe restaurant in Amsterdam waar je kunt lunchen, dineren en luisteren naar de leukste live muziek in Claires Ballroom... meer

Reederij Kooij

Ontdek Amsterdam vanaf het water. In een rondvaartboot vaart u door de prachtige Amsterdamse grachten en langs de mooiste bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft.... meer

Hans Appenzeller


Hans Appenzeller is een begrip op sieradengebied.
Sinds 1975 gevestigd in een karakteristiek pand, hoek Grimburgwal-Nes.

Vrijwel jaarlijks brengt hij een nieuwe collectie uit met een speciaal thema zoals Mesh, Flexibel of Organic. Daarnaast blijven de klassiekers uit deze collecties beschikbaar.
Zo’n thema kan ontstaan uit een bijzondere inspiratie, een specifieke vorm of nieuw materiaal, maar ook vanuit een technische innovatie. Zo zette hij als een van de eerste ontwerpers 3-D Printing in op een sophisticated manier.

Hoe het sieraad zich verhoudt tot en aansluit op het lichaam is voor Hans Appenzeller uiterst belangrijk. Draagbaarheid staat bij hem voorop.
Vanuit die aandacht voor het dragen variëren zijn ontwerpen dan ook van sierlijk en sensueel tot robuust en stoer. Voor zelfbewuste vrouwen en mannen.

Met een touch of glamour!

 


 

Hans Appenzeller

Grimburgwal 1
1012 GA Amsterdam
tel. 020 62 68 218

www.appenzeller.nl

open:
dinsdag t/m zaterdag
11.00-17.30 uur

 

naar boven |