• nl
  • en
Partners in de buurt

Stadsdeel Centrum | Project 1012

De gemeente Amsterdam heeft ons op weg geholpen met advies en subsidie... meer

Kapitein Zeppos

Het muziek cafe restaurant in Amsterdam waar je kunt lunchen, dineren en luisteren naar de leukste live muziek in Claires Ballroom... meer

Reederij Kooij

Ontdek Amsterdam vanaf het water. In een rondvaartboot vaart u door de prachtige Amsterdamse grachten en langs de mooiste bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft.... meer

Beaufort sieraden

Beaufort staat voor mooi en krachtig. Al meer dan twintig jaar vinden de originele en draagbare sieraden van Beaufort hun weg naar liefhebbers, lokaal, nationaal en internationaal.

De edelsmeden Bep Peters en Rita Burgersdijk maken in hun vriendelijk uitnodigende winkel annex atelier, prachtige sieraden met een krachtige en heldere vormgeving. Met veel aandacht voor detail, voor materiaal en constructie. Vakkundig uitgevoerd in edele materialen: zilver, goud en edelstenen.

Hun inzicht, kennis en ervaring zorgt ervoor dat U optimaal wordt geadviseerd en staat garant voor een perfecte service en nazorg.

Daardoor is een sieraad van Beaufort niet alleen een welkom geschenk maar wordt het voor de drager ook een dierbare metgezel.

 

Beaufort sieraden

Grimburgwal 11
1012 GA Amsterdam

website: www.beaufortsieraden.nl
e-mail: bfort@xs4all.nl
telefoon: +31 20-6259131

open:
di-vr: 11.00 – 18.00
za: 11.00 – 17.00
zo-ma: gesloten

 

| naar boven |